Vážení zákazníci, nábytek vozíme zpravidla do 10 dnů - 3 týdnů.

Vše, co potřebujete vědět o dopravě vašeho nábytku

 

V Benoble pro vás vyrábíme designové stoly z různých druhů masivu v industriálním stylu. Jsme malá, téměř rodinná firma, a naší prioritou je spokojenost vás, našich zákazníků. Vyrábíme designové kousky na přání našich zákazníků a vždy se snažíme plně vyhovět vašim požadavkům.

 

Doživotní záruka

Abyste vy, naši zákazníci, byli maximálně spokojeni, je samozřejmostí i doživotní záruka na naše designové stoly a veškerý nábytek, který pro vás vyrábíme. Proto se vám u nás nestane, že byste po pár letech od nás uslyšeli otřepanou větu maloobchodních řetězců: “litujeme, ale u vašeho výrobku vám již skončila záruční doba”, nebo něco v tomto smyslu. Opravdu! Za naše výrobky ručíme po celou dobu jejich užívání

 

A jak k vám stůl doručíme?

K našim službám patří i doprava vašeho nábytku, a to až k vám domů. Po ČR Vám vámi objednaný nábytek dovezeme kamkoliv, a nemáme problém dovézt zakázku i za hranice naší republiky. Ve většině případů naši klienti využívají závoru až na místo určení, který mám zpoplatněný jednotnou částkou, a to nejen z toho důvodu, že naše stoly jsou poměrně těžké (stolová deska s podnoží může vážit i 100 kg). Dalším důvodem je pak to, že váš stůl vám u vás doma v jídelně, kuchyni, či jiném místě smontujeme, sešroubujeme a připravíme k užívání.

 

Osobní odběr

Po předchozí domluvě nabízíme i možnost osobního odběru u nás v naší truhlářské dílně. Tuto možnost naši zákazníci čas od času využijí, především v případě, že se jedná o zakázky menších rozměrů, které dokáží odvést vlastními silami. Standardně však nábytek ke klientům dovážíme my.

 

Zbozi_vam_osobne_dorucime_benoble_blogPrůběh přepravy

Jak probíhá přeprava? Vždy několik dní před plánovaným závozem klienta kontaktujeme a domluvíme se s ním na příslušném termínu, i hodině. V den závozu pak váš stůl nebo jiný nábytek naložíme do našeho auta, které máme příslušně vybavené, abychom zamezili jakémukoliv poškození vašeho nábytku. Stolové desky a podnože pečlivě připevníme a zabalíme (standardně do různých dek). Převážíme je v rozloženém stavu a na místě je pak montujeme dohromady. 

 

Využití externího přepravce

Tuto variantu přepravy v naší nabídce nemáme. Neradi využíváme externích přepravců, jelikož nemůže zaručit kvalitu přepravy, bezproblémové dodání vašeho nábytku a navíc bychom stejně museli přijet, abychom vám nábytek u vás doma pomohli smontovat. Na výjimku lze přepravu pomocí externích dopravců zařídit, ale spíše ji nedoporučujeme.

 

Cena dopravy

Jak jsme již zmínili výše, doprava v rámci celé ČR je u nás zpoplatněna jednorázovou částkou a to ve výši 1000,-. Jelikož naše masivní stoly váží poměrně hodně, při externí přepravě by se muselo jednat od nadrozměrnou zásilku. Navíc je v ceně i následná montáž u vás doma - při přivezení stůl vybalíme, smontujeme, umyjeme, vyleštíme a detailně vás proškolíme v tom, jak s vaším novým stolem zacházet a jak se o něj starat, aby vám co nejdéle vydržel. 

Pokud ale nechcete platit dopravu, nezoufejte. Stačí, když budete pozorně sledovat naše stránky nebo sociální sítě a využijete naše časově omezené nabídky, kdy v průběhu roku nabízíme při různých příležitostech dopravu zdarma. Staňte se proto našimi fanoušky a sledujte nás na sociálních sítích.

 

Jak dlouho nám potrvá, než váš stůl smontujeme?

Délka montáže každého jednotlivého kusu nábytku, či stolu, se pochopitelně liší ve své náročnosti, nicméně obvykle se pohybuje v rozmezí 30 minut až jedné hodiny, a to včetně následného proškolení, jak s vaším stolem zacházet. 

Veškeré vybavení a nářadí nezbytné ke smontování nábytku vždy vozíme sebou a není tedy potřeba, abyste pro nás cokoliv sháněli nebo připravovali. Pokud na příslušném místě máte ještě starý stůl, nic se neděje. Demontujeme jej a pomůžeme odnést na místo uskladnění, například do sklepa. 

 

Doba dodání

Jednou z našich největších předností je rychlost výroby vámi zvoleného a objednaného nábytku. Poté, co se závazně domluvíme na tom, jak by měl váš vysněný kus nábytku vypadat a pustíme se do realizace vaší zakázky, standardně pro vás nový stůl zhotovíme již do tří týdnů! Touto extrémně krátkou dobou dodání se výrazně lišíme od naší konkurence, která začíná mnohdy i na 12 týdnech a setkáte se i s půlroční čekací dobou, než vaši objednávku vyřídí a váš nábytek vyrobí.

vyrobime_pro_vas_komody_benoble_blog

Spokojenost našich klientů

Naší prioritou je naprostá spokojenost vás, našich zákazníků. Největším oceněním pro nás je to, když se po zakoupení našeho stolu na nás obrátíte s tím, že byste si u nás rádi nechali vyrobit i další nábytek. Ať už některý z našich konferenčních stolků, které máme v nabídce na našem e-shopu a nebo i cokoliv jiného. Nabízíme vám i realizaci na míru, a jsme připraveni vyrobit pro vás cokoliv, co si budete přát: židle, postele, poličky, noční stolky, komody, a mnoho dalšího. 

Velmi často nám naši spokojení klienti volají ptají se nás na radu, jaký nábytek by se jim k již zakoupené stolu hodil, nebo jak by měl vypadat, aby jim ladil se stávajícím vybavením jejich interiéru. Nebo nám pošlou fotografii podlahy a chtějí sladit odstín stolové desky s její barvou. 

Spokojení klienti, kteří se k nám opětovně vracejí, jsou naším hlavním cílem. A to nejen v případě, že si chtějí pořídit další nábytek, ale i když potřebují pomoci s opravou stávajícího nábytku. Pokud po nějakém čase váš nábytek začne jevit známky používání, stačí když se nám ozvete. Přijedeme k vám a váš nábytek opravíme, či zrenovujeme a bude vypadat zase jako nový.

A pochopitelně jsme zde pro vás kdykoliv, abychom vám zodpověděli vaše dotazy a poradili, jak se zachovat v různých situacích, které mohou při používání vašeho stolu nastat. Proto již neváhejte a ozvěte se nám, abychom spolu realizovali vaše sny o dokonalém bydlení.