Vážení zákazníci, nábytek vozíme zpravidla do 10 dnů - 3 týdnů.

Přizpůsobte si naše stoly ještě více svým představám

 

Opět jsme udělali další krok směrem k vám, k našim zákazníkům a do naší nabídky jsme přidali další možnosti, jak vyladit váš vysněný jídelní, či konferenční stůl k dokonalosti a k vaší naprosté spokojenosti. Co tedy nově nabízíme? Naši nabídku designových jídelních a konferenčních stolů jsme nově rozšířili o další možnosti přizpůsobení. Nyní si můžete vybrat nejen různé tloušťky stolové desky, ale také větší rozměry u vybraných modelů jídelních stolů. Tyto nové varianty jsou Ideálním řešením pro ty z vás, kdo hledáte stylový a funkční nábytek do svého interiéru, ať už se jedná o váš domov nebo o komerční prostory.

 

Objevte nové možnosti přizpůsobení

V naší truhlářské dílně neustále sledujeme přání a potřeby vás, našich zákazníků. Snažíme se vám maximálně vycházet vstříc a proto jsme rádi, že vám můžeme představit novinku v naší nabídce: nyní máte nově možnost vybrat si tloušťky stolové desky a také nové rozměry stolových desek u vybraných jídelních stolů. Tento krok nám umožňuje ještě více přizpůsobit naše produkty vašim specifickým požadavkům a představám.

 

Nyni_si_muzete_zvolit_tloustku_stolove_desky_benoble_blogVýběr tloušťky stolové desky

Dosud jste při výběru vašeho nového jídelní stolu neměli možnost volby tloušťky stolové desky, ale nyní je to již možné! U všech našich jídelních stolů, a i některých konferenčních stolků, můžete nyní nově volit mezi několika tloušťkami stolových desek. Pro jídelní stoly stále nabízíme standardní tloušťku stolové desky 40 mm, která je zahrnuta v ceně daného modelu našich designových jídelních stolů, a také dva další zpoplatněné rozměry – 50 mm a 80 mm. Tato možnost je ideální pro ty, kteří chtějí vytvořit výraznější a robustnější vzhled stolu. Silnější deska nejenže přidává na vizuální atraktivitě, ale také posiluje celkovou stabilitu a odolnost stolu, což je klíčové zejména při častém používání nebo v rodinách s domácími mazlíčky, či s malými dětmi.

Pokud se jedná o stolky konferenční, rozšířili jsme naši nabídku o dvě tloušťky stolové desky: tou první je standardní tloušťka 40 mm a druhou, již zpoplatněnou, tloušťkou je pak 50 mm. Díky tomu si můžete vybrat konferenční stolek, který perfektně ladí s vaším jídelním stolem a zároveň odpovídá požadované úrovni robustnosti a elegance.

 

Nové rozměry stolové desky pro vybrané jídelní stoly

Další novinkou, kterou jsme pro vás připravili, je možnost výběru z větších rozměrů stolové desky u vybraných modelů jídelních stolů. Těmito jsou jídelní stoly: Malag, Cross, Boozer, River, Herodes a Šik. Nově si můžete zvolit z následujících rozměrů stolových desek: 280 x 100 cm, 300 x 100 cm, 350 x 100 cm a dokonce až 400 x 100 cm. Tyto větší stoly jsou ideální pro rozlehlé jídelny, velké rodiny nebo komerční prostory, jako jsou restaurace, hotely či konferenční místnosti. Dlouhý jídelní stůl vytváří ústřední bod místnosti a poskytuje dostatek prostoru pro velké rodinné oslavy, firemní večírky nebo teambuildingové, či jiné akce obdobného charakteru.

 

Design, který okouzlí – industriální styl jako hit moderních interiérů

Naše stoly nejsou jen funkčním prvkem, ale také designovým kouskem, který dokáže oživit každý prostor. Výroba stolů v industriálním stylu kombinuje robustnost kovových podnoží s teplem přírodního dubového dřeva. Tento styl je velmi populární pro svou schopnost spojovat moderní, minimalistický design s rustikálním a přírodním vzhledem, což přináší jedinečnou estetiku a šarm do vašeho domova nebo komerčního prostoru.

Industriální styl není jen o vzhledu; je také o kvalitě a odolnosti. Naše jídelní a konferenční stoly jsou vyrobeny z prvotřídního výběrového dubového masivu, který zaručuje dlouhou životnost a pevnost. Masivní desky, které nabízíme v různých tloušťkách, dodávají stolům robustní a nadčasový vzhled, který přetrvá generace.

Nove_konferencni_stolky_jako_kopie_jidelnich_benoble_blog

Ideální pro rodinné večeře i firemní setkání

Naše jídelní a konferenční stoly jsou navrženy tak, aby splňovaly požadavky na každodenní používání v rodinném i komerčním prostředí. Ať už pořádáte velkou rodinnou večeři, kde se sejdou všichni členové rodiny, nebo firemní setkání, či jinou obdobnou akci, naše stoly vám poskytnou dostatek prostoru a pohodlí. Díky možnosti přizpůsobit velikost a tloušťku desky jsou ideální volbou pro jakoukoliv situaci.

 

Přizpůsobte si svůj stůl přesně podle vašich představ

Nové možnosti přizpůsobení vám dávají šanci vytvořit stůl, který bude nejen krásně vypadat, ale také bude dokonale vyhovovat vašim potřebám a životnímu stylu. Nezáleží na tom, zda hledáte stůl do moderního bytu, rustikální chalupy, prostorného rodinného domu, nebo stylového podniku. U nás si vyberete ten správný stůl, který se stane centrálním bodem každého interiéru.

 

Závěr

Nechte se inspirovat naší novou nabídkou a vytvořte si jídelní nebo konferenční stůl, který bude nejen praktickým prvkem, ale také designovým skvostem ve vašem domově nebo podniku. Navštivte náš e-shop a prohlédněte si všechny možnosti přizpůsobení, které nyní nabízíme. Vaše spokojenost a jedinečný designový zážitek jsou pro nás na prvním místě!