Vážení zákazníci, nábytek vozíme zpravidla do 10 dnů - 3 týdnů.

Objevte nábytek z kolekce Limited Edition

Pokud hledáte exkluzivní designové kousky, prostě něco, co hned tak někdo nemá, poohlédněte se po produktech v naší kolekci exkluzivních produktů z kategorie Limited Edition

 

Co je to Limited Edition

Je to řada produktů z kategorie nábytku, které se dají popsat jako exkluzivní stoly nadstandardní kvality. Přestože hlavními produkty jsou právě stoly, naleznete zde i další druhy nábytku, jako například postele a další výrobky. Přestože v tomto okamžiku je v této kolekci pouze několik produktů, nebojte se. Budeme postupně přidávat další a další exkluzivní produkty a pak jsme připraveni v rámci našeho programu realizace na míru pro vás připravit i jakékoliv jiné druhy nábytku v nadstandardní kvalitě. Stačí když se na nás obrátíte a sdělíte nám své přání a požadavky. 

 

Čím je Limited Edition zvláštní?

Říkáte si, proč jsme některé z našich stolů zařadili do jiné kategorie, než jsou jídelní a nebo konferenční stolky? Je tomu tak proto, že se jedná o výrobky nadstandardní kvality a tomu také odpovídá jejich vyšší cena. Hlavní charakteristikou a společným jmenovatelem všech těchto produktů je raritní dřevo vysoké kvality. Od partnerské pily získáváme zajímavé řezivo, ze kterého nařežeme topové raritní fošny, a z těchto posléze vyrábíme exkluzivní stolové desky. Tyto desky odprezentujeme na našem e-shopu v kombinaci s libovolným druhem kovové podnože. Jakmile si klient zvolí tuto desku, následně si k ní může vybrat i designovou kovovou podnož dle svého vkusu a preferencí

 

Směr naší výrobyraritní_stalova_deska_benoble_blog

Tyto raritní desky, které kombinujeme dle přání klientů s designovými podnožemi, jsou vysoké kvality a na jejich přípravě si dáváme záležet, stejně jako na všech našich produktech. Cena stolů z této edice, jenž jsou vyráběny z raritního dřevěného masivu, se pohybuje od 50.000,- výše. Výroba těchto exkluzivní stolů nadstandardní kvality je směr, kterým bychom se do budoucna chtěli vydat. Naším cílem je věnovat se výhradně výrobě produktů exkluzivního charakteru pro náročné klienty. 

 

Proč zvolit stoly z řady Limited Edition?

Kromě výše uvedeného, tedy toho, že jsou tyto produkty vyrobeny z raritního dřeva a jejich kvalita je nadstandardní, tak jsou zde ještě další důvody, proč zvolit právě je. Hlavním z nich jsou speciální postupy při zpracování raritního masivu, například využití epoxidové pryskyřice k vyplnění a zacelení (micro)trhlin a prasklin ve struktuře dřeva. 

 

Epoxidová pryskyřice

Pokud bychom zpracovali masiv a vyrobili z něj jakýkoliv druh nábytku, aniž bychom se náležitě postarali o vyplnění všech prasklin a trhlin v jeho struktuře, riskovali bychom dříve, či později problémy a poškození dřeva samotného. Z možných řešení jsme sáhli po epoxidové pryskyřici kvůli jejím skvělým vlastnostech a kvalitnímu zpracování. Pryskyřice může být čirá (což umožňuje například efektní podsvícení daného nábytku v různých barvách) nebo i barevná

 

Ohýbání dřevaepoxidova_priskyrice_benoble_blog

Další zajímavou technikou, pomocí níž můžeme vyrábět naše stoly, je pak ohýbání dřeva. Při výrobě nábytku touto metodou je hlavním rysem to, že daný nábytek je vyroben z jednoho kusu dřeva, které se postupně tvaruje do požadovaného tvaru a v něm se nechá uschnout. Takže vyrobený nábytek pak postrádá sváry a spoje a vypadá velice designově a elegantně. Pokud chcete mít lepší představu o tom, jak vypadá ohýbané dřevo, prohlédněte si náš stůl Hagia.

 

Proč Limited Edition?

Proč si tedy vybrat produkty z řady Limited Edition? V první řadě kvůli jejich kvalitě. Vysoká kvalita zpracování je samozřejmostí, stejně tak jako i exkluzivní dřevo z raritního masivu. Vyšší pořizovací cena plně odpovídá nadstandardní kvalitě a precizní práci, kterou na výrobě nábytku z kolekce Limited Edition odvádíme. 

 

To nejlepší pro vás

Hlavním cílem je pro nás spokojenost vás, našich zákazníků. Chceme, abyste byli s námi, a naší prací pro vás, maximálně spokojeni. Abyste od nás nakonec dostali přesně takový stůl, jaký jste si přáli a o jakém jste snili - prostě a jednoduše, abyste byli s našimi produkty spokojeni a abyste se k nám rádi vraceli kdykoliv, když budete něco potřebovat.