Vážení zákazníci, nábytek vozíme zpravidla do 10 dnů - 3 týdnů.

Nové konferenční stolky inspirované jídelními stoly

 

Nově vám nabízíme možnost pořídit si naprosto originální a designový konferenční stolek, který je věrnou kopií vašeho oblíbeného jídelního stolu, akorát má menší rozměry. Jeho pořízením získáte ucelený designový koncept do vašeho interiéru s konferenčními stolky, které jsou taktéž vyrobeny v oblíbeném industriálním stylu a kombinují v sobě kvalitní dubový masiv a pevné kovové podnože. Přizpůsobte si rozměry i vzhled přesně podle vašich představ a potřeb!

Konferenční stolek jako zmenšenina toho jídelního 

Naše nabídka se opět rozrůstá o něco výjimečného! Přinášíme vám novou službu: konferenční stolky navržené jako zmenšené verze našich populárních jídelních stolů. Tato inovace vám umožňuje sladit váš obývací prostor s jídelnou a vytvořit jednotný designový styl napříč celým interiérem. Ať už preferujete jakýkoliv design u vašeho jídelního stolu, nyní k němu můžete přidat konferenční stolek, který bude jeho dokonalou zmenšenou kopií.

Konferencni_stolek_je_zmensenou_kopii_jidelniho_stolu_benoble_blogLittle Boozer a Little Cross – první z naší nové řady

V rámci této nové produktové řady již máme v naší nabídce první dva modely. Jsou jimi konferenční stolky Little Boozer a Little Cross. Oba tyto konferenční stolky jsou inspirovány designem jejich „velkých bratrů“, jídelních stolů Boozer a Cross. Little Boozer a Little Cross jsou ideální volbou pro ty, kteří chtějí do svého interiéru přidat kus nábytku, který je nejen funkční, ale také skvěle vypadá.

Standardní rozměry těchto stolků jsou 125x65x45 cm, což je ideální velikost pro většinu obývacích prostor. Nicméně, chápeme, že každý domov je jiný, a proto nabízíme možnost přizpůsobení rozměrů přesně podle vašich požadavků. Díky tomu váš nový konferenční stolek dokonale zapadne na vámi vybrané místo, či bude svými rozměry odpovídat například délce či výšce vaší pohovky. Stačí uvést své specifické požadavky při objednávce a my se postaráme o zbytek.

Kombinace přírodního dubu a industriálního kovu

Naše konferenční stolky, stejně jako jídelní stoly, jsou vyrobeny v tolik oblíbeném industriálním stylu. Tento estetický styl v sobě kombinuje prvotřídní výběrové dubové masivní desky s pevnými kovovými podnožemi, což vytváří elegantní kontrast mezi přírodním materiálem a moderním průmyslovým vzhledem. Tento styl je nejen krásný na pohled, ale také mimořádně odolný a praktický. Kovová podnož zajišťuje stabilitu stolku, zatímco dubová deska přináší do vašeho domova kousek přírody a tepla.

Jidelni_a_konferencni_stul_ve_stejnem_designu_Benoble_blogProč si pořídit konferenční stolek ve stejném designu jako jídelní stůl?

Volba konferenčního stolku, který je navržen jako zmenšená verze jídelního stolu, přináší několik výhod. Zaprvé, vytvoříte ucelený designový koncept, který dodá vašemu interiéru jednotný a harmonický vzhled. Tato kontinuita v designu je nejen vizuálně přitažlivá, ale také funkčně praktická. Kombinace jídelního a konferenčního stolku ve stejném stylu je ideální pro otevřené koncepty bydlení, kde se kuchyně, jídelna a obývací pokoj často prolínají do jednoho velkého prostoru.

Dále, tyto stolky nabízejí stejnou kvalitu a odolnost jako naše jídelní stoly. Navrhli jsme je a vyrobili s ohledem na každodenní použití a jsou proto dostatečně pevné, aby vydržely i ty nejnáročnější podmínky. Ať už potřebujete stůl pro večerní posezení s přáteli, nebo místo pro odkládání knih a časopisů, naše designové konferenční stolky vám poskytnou vše, co potřebujete.

Připravujeme další varianty

Little Boozer a Little Cross jsou jen začátkem. Plánujeme postupně rozšiřovat naši nabídku konferenčních stolků o další modely, které budou inspirovány našimi dalšími populárními jídelními stoly. Tímto způsobem vám nabídneme ještě více možností, jak přizpůsobit svůj interiér vašim přáním a potřebám. Naši řadu konferenčních stolků budeme dále rozšiřovat, aby zahrnula různé designy, velikosti a kombinace materiálů, které budou vyhovovat vkusu každého z vás, našich zákazníků, a všem vašim prostorám.

Přizpůsobte si svůj konferenční stolek na míru

Chápeme, že každý z vás, našich zákazníků, máte své specifické požadavky a představy o tom, jak by měl váš ideální konferenční stolek vypadat. Proto nabízíme možnost přizpůsobení rozměrů, výběru materiálů a úprav, aby každý stolek byl skutečně unikátní. Stačí nám sdělit vaše přání a my se postaráme o to, aby výsledný produkt dokonale odpovídal vašim představám.

Výjimečná kvalita a nadčasový design

Všechny naše stoly, včetně konferenčních stolků, pro vás vyrábíme z prvotřídního výběrového dubového dřeva, které je známé svou krásou a odolností. Kombinace tohoto masivního dřeva a robustních kovových podnoží vytváří jedinečný vzhled, který se hodí do moderních, industriálních i tradičních interiérů. Naše stolky nejsou jen kusy nábytku, ale investicí do vašeho domova, která přetrvá po celé generace.

Shodny_design_jidelniho_stolu_Cross_a_konferencniho_stolky_Little_Cross_Benoble_blogPřidejte styl a funkčnost do vašeho interiéru

Naše konferenční stolky, které jsme pro vás navrhli jako zmenšené verze našich jídelních stolů, přinesou do vašeho domova nejen krásu a styl, ale také funkčnost a praktičnost. Ať už je umístíte do obývacího pokoje, pracovny nebo kanceláře, vnesou do vašeho prostoru eleganci a jednotný vzhled. Díky možnosti výběru rozměrů a designu si můžete být jisti, že váš stolek bude dokonale odpovídat vašim potřebám a vkusu.

Závěr

Vyzkoušejte naši novinku a pořiďte si konferenční stolek, který bude zmenšenou verzí vašeho jídelního stolu. Spojte tak krásu, kvalitu a funkčnost do jednoho celku a vytvořte harmonický interiér, který okouzlí každého návštěvníka. Neváhejte se na nás obrátit s vašimi požadavky. Navštivte náš e-shop a objevte všechny možnosti, jak přizpůsobit váš nový konferenční stolek přesně svým představám!